ACCOMMODATIE


Het hele jaar door bieden wij u een gezellig, met zorg ingericht verblijf, waar u het gevoel krijgt thuis te zijn.
Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te verblijven. In de sfeervolle  chambres d’hôtes maximaal 10 personen of in een gite.
Wij hebben meerdere kamers in ons huis waar u voor een of meerdere nachten kunt verblijven.
De regio is zeker de moeite waard voor een langer verblijf.

• Gratis WIFI aanwezig.
• Iedere kamer is voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. De kamers zijn ingericht met twee een-persoonsbedden met boxspring matrassen van 90×200 cm en een zitje.

Diverse kamers

Chambre Vue Barret 2 persoonskamer op eerste verdieping. € 59,-
Chambre Vue Jardin 2 persoonskamer op eerste verdieping. € 59,-
Chambre Grange: 2 persoonskamer op beneden verdieping. € 65,-
Suite Bois de Four: 2 persoonskamer op beneden verdieping. € 65,-


Prijzen

Prijs per kamer is op basis van 2 volwassenen inclusief ontbijt. De bedden zijn voor u opgemaakt en het badlinnen ligt voor u klaar.
In Chambre Grange en in Suite Bois du Four kan een extra bed worden geplaatst tegen een meerprijs van € 15,-. Ideaal voor gezinnen met kinderen.


Gite

Onze gite was in verleden de Grange van de boerderij. Na een zeer ingrijpende verbouwing hebben wij dit deel van het huis een nieuwe bestemming kunnen geven. Onze gasten kunnen genieten in een speels, luxe ingerichte gite. Deze gite voor 4 personen is ingericht met woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapvides. Door de niveau verschillen is de gite niet geschikt voor mensen met bewegings beperking. De gite grenst met terras aan de prachtige tuin met uitzicht. Prijs per week € 590,-

Honden zijn in overleg van harte welkom.


Diner

Zowel wanneer u bij ons in een van de kamers verblijft of als u in de gite verblijft, kunt u s’ avonds bij ons genieten van een 4-gangen diner voor € 21,50. Kinderen tot 4 jaar gratis.  Kinderen van 4 tot 12 jaar € 12,50.


Informatie/Reserveren