ACTIVITEITEN


Het gebied is uitnodigend voor prachtige wandelingen en fietstochten in prachtige natuur.
Wilt u ter plekke informatie over leuke wandel-en fietsroutes, daar adviseren wij u graag in.
Indien wenselijk verzorgen wij voor u een heerlijk lunchpakket of picknickmand voor onderweg.

WANDELEN

Een genot voor de wandelaar is dat u zich vanaf ons huis direct bevind in een prachtig wandelgebied, bekend van de GR 3 (Grand Ran-
donner). Of u nu liefhebber bent van korte of lange wandelingen, met zijn vele variaties aan afstanden en moeilijkheidsgraad is er voor iedere liefhebber dagelijks weer een nieuwe tocht te maken.
Ook voor gezinnen met kinderen zijn er zeer geschikte en leuke wandelroutes, die leiden door afwisselend landschap en langs rivier de “Barbenan”. Cascade de la Pisserotte, de waterval, is een mooie plek om uit te rusten en pootje baden.

Er zijn veel uitgezette wandelroutes met bijbehorende wandelkaarten. Eenvoudige routes van enkele kilometers tot dagtochten.
Ook zelf een route uitzetten, of een begeleide wandeltocht behoren tot de mogelijkheden.

FIETSEN

Naast wandelen is deze omgeving zeer geschikt om te fietsen. Zowel voor de echte fietsfanaat met race-fiets of mountain-bike, maar vooral ook voor de meer recreatieve fietser die tijdens een aangename tocht wil genieten van de natuur met zijn vele mooie uitzichten.
In een aangenaam tempo “glijden” over de wegen is zeker prettig op een van de elektrische fietsen (e-bikes) die u, tegen een kleine vergoeding, bij ons ter beschikking staan.
De bosrijke en heuvelachtige omgeving is het decor voor honderden kilometers aan verharde wegen en paden. Voor ieder wat wils.

U kunt zowel “op eigen houtje” er op uit, of deelnemen aan een door ons verzorgde, begeleide fietstocht met eventueel meerdere personen.

OVERIGE ACTIVITEITEN

Er worden verschillende activiteiten door ons en onze collega’s georganiseerd. Te denken aan wandeltochten, fietstochten, 4×4 offroad toer, forelvissen, schilderworkshop, wildspotten en nog veel meer. Over al deze en meer mogelijke activiteiten adviseren wij u graag.


Kom met ons meegenieten in Midden Frankrijk

ONS RECEPT VOOR GENIETEN IN ONZE CHAMBRES ET TABLE D’HOTES.

Lees meer