KOM MET ONS MEEGENIETEN IN MIDDEN FRANKRIJK


Ons recept voor genieten in onze Chambres et table d’hotes of gite

Lees hieronder het recept om bij ons te genieten in onze sfeervolle chambres et table d’hotes of gite, in landelijke omgeving in Midden Frankrijk. Wij zijn Nederlandse eigenaren die jaren geleden Nederland hebben ingeruild voor onze diverse buitenland avonturen.

Een mooie omgeving: Onze locatie ligt in de Allier, Midden Frankrijk op rijdbare afstand van Nederland.
Een werkelijk prachtige, natuurlijke vakantieomgeving waar je inspanning en ontspanning kunt afwisselen.

Een wandel gebied bij uitstek om tochten te maken van licht tot zeer uitdagend in de directe omgeving.
Elektrische fietsen kunt u tegen geringe vergoeding huren om er zelf op uit te gaan of met de Nederlandse eigenaren tijdens een tocht de mooiste plekjes van de streek te ontdekken.
De tochten zijn van gering inspannend tot middel matig inspannend maar met behulp van onze elektrische `Gitanes” fietsen goed te doen. Op gezette tijden is er een stop ingelast. Er zijn ook tochten mogelijk waarbij lunch of picknick georganiseerd is.

Wandelen, fietsen, van de gebaande paden af met een 4×4 off road toer, wild spotten met een gids, schilder workshop, kookworkshop, of forel vissen. Dat en nog veel meer kan hier allemaal.

Heerlijk uitslapen en genieten van de rust op terras in de tuin, het zwembad of jacuzzi kan natuurlijk ook.

Lekker eten volgens ons concept “Kookgek zoekt lekkerbek”

Koken is onze passie en iedere maaltijd is een feestje. Dit past bij de bourgondische leefstijl bij ons in Midden Frankrijk. Komt u bij ons eten? Dat is gezellig. Schuif bij ons aan en laat u verrassen en verwennen.

Voor het ontbijt kunt u aan tafel tussen 8.00 en 10.00 uur. Iedere ochtend serveren wij een zeer uitgebreid ontbijt bereid met verse producten.
Iedere avond serveren wij om 19.30 uur een vier gangen diner, vers bereid. Vooraf aan het diner kunt u nog gezellig genieten van een aperitief. Bij het diner kan u al dan niet genieten van wijn uit onze wijnstreek Cote Roannaise.
Komt u mee genieten van eerlijk, puur en vooral lekkere verse producten uit onze eigen tuin en streek?
Verdraagt u bepaalde producten niet laat het ons weten, we vinden altijd een oplossing.

Verblijf bij Nederlandse eigenaren in chambres d’hotes “Le Bois du Four” in de Allier. Geniet van onze chambres et table d’hotes, ervaar het bourgondische leven en komt tot rust.